oikoshmo-3aΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σμύρνη  1733 – 1922       Νέα Σμύρνη  1935 –  σήμερα

f1

Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, "Η πολιτεία που αρμενίζει στα πέλαγα" (2015) Υδατογραφία σε χαρτί, 69x14 εκ.  

Σάββατο, 18 05 2024

Διάκριση μαθητών/τριών μας στον Διεθνή Μαθηματικό διαγωνισμό «Καγκουρό» 2024

Συγχαίρουμε θερμά τους 10μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό διαγωνισμό «Καγκουρό» 2024 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου του 2024.

ΑΠΙΚΙΑΝ

ΑΝΤΡΑΝΙΚ

Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΜΙΑΡΗΣ - ΚΟΙΛΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΒΥΡΗΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ

Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΛΕΠΕΤΣΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Επιτυχόντες στον 6ο διαγωνισμό Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας»

Συγχαίρουμε θερμά τους 20 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που είναι επιτυχόντες στον 6ο διαγωνισμό Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθημαικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου του 2024.

Συγχαρητήρια και στις εκπαιδευτικούς που συντόνισαν τη συμμετοχή, κες Ασημίνα Αγγελή και Σωτηρία Παπακώστα.

Περισσότερα...

Διάκριση μαθητριών μας στους 29ους Πανιώνιους Αγώνες- Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Εικαστικό Διαγωνισμό "Με το βλέμμα του Ομήρου: Όταν τα εμπόδια γίνονται εφόδια"

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριές μας, οι οποίες κατέκτησαν πρώτα βραβεία (!!!) στους 29ους Πανιώνιους Αγώνες - Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Εικαστικό Διαγωνισμό "Με το βλέμμα του Ομήρου: Όταν τα εμπόδια γίνονται εφόδια".

Ηλιάννα Παπά (Γ2): 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ στον ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ελισάβετ Βαριαδάκη (Γ2): 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ στον ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (για το έργο της «Ταξίδι προς τη ζωή»)

Αντωνία Πατερίτσα Λύκειο Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης: ΈΠΑΙΝΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ (για το έργο της «Μηχανικά Φτερά»)

Συγχαρητήρια και στις εκπαιδευτικούς που συντόνισαν τη συμμετοχή, κες Παναγιώτα Λάδη και Χριστίνα Παπαδάκη.

Από τη Διεύθυνση

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟΝ 36ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σημαντική διάκριση που πέτυχε ο μαθητής

Λεπέτσος Γεώργιος της B΄ τάξης

ο οποίος συμμετείχε στην Γ΄ Φάση του 36ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής (ΠΔΠ).

Ο μαθητής μας με την επίδοσή του στα προβλήματα της διαγωνιστικής αυτής φάσης Γυμνασίων και Λυκείων όλης της επικράτειας, πέτυχε να επιλεγεί για να παρακολουθήσει το CAMP Προετοιμασίας, μέσω του οποίου συγκροτούνται οι Εθνικές ομάδες Πληροφορικής που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις Διεθνείς διοργανώσεις για το έτος 2024.

Συνολικά επελέγησαν από όλη την Ελλάδα, για το CAMP προετοιμασίας, 33 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. 

Συγχαίρουμε θερμά το μαθητή μας για την προσπάθεια και τη διάκρισή του, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Από τη Διεύθυνση

Συμμετοχή του Σχολείου μας σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Χαλκίδα και βράβευση μαθητών/τριών

Οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας που βραβεύθηκαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Μνήμες Μ. Ασίας- Πόντου 1922-2022» Δημητριάδου Χρυσούλα, Καραντζίκη Καλλιόπη και Λυγερός Ιωάννης έλαβαν μέρος στις 22-24 Απριλίου σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε μεταξύ άλλων εκπαιδευτική επίσκεψη στη Χαλκίδα και τελετή απονομής τίτλων διάκρισης.

Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε απο τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και την Ειδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στον εν λόγω διαγωνισμό το Σχολείο μας συμμετείχε με την ταινία "Ηλίας Βενέζης: η νοσταλγική πένα της Ιωνίας".

Επρόκειτο για ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε με τη συνάντηση των μαθητών/τριών μας με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν οι μαθητές/τριες των διακριθέντων σχολείων το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδος «Αρέθουσα» καθώς και την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη (Κέρασμα), όπου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη Μονή και να μάθουν την ιστορία της. Την επόμενη μέρα ακολούθησε προσκύνημα στον Άγιο Ιωάννη Ρώσο και οι μαθητές/τριές μας επισκέφθηκαν το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Προκόπι, όπου θαύμασαν απο κοντά ιστορικά κειμήλια της Μ.Ασίας και ξεναγήθηκαν στα εκθέματα. Η επόμενη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ ενώ η μέρα έκλεισε με δείπνο κατά τη διάρκεια του οποίου απονεμήθηκαν τα τιμητικά διπλώματα παρουσία του Μητροπολίτη  Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομου και της εκπροσώπου του Υπουργείου Παιδείας κ. Β. Πελώνη.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς τους διοργανωτές και τους συνοδούς Πατέρες και  εκπαιδευτικούς για τις πολύτιμες εμπειρίες που χάρισαν στους μαθητές/τριες του Σχολείου μας!

Διάκριση του σχολείου μας στον Ραδιοφωνικό Μαθητικό Διαγωνισμό "Κάν' το ν' ακουστεί"

Η συμμετοχή του Γ3 «Ο Γόρδιος Δεσμός της Φιλίας» στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024» με θέμα τη φιλία κατέκτησε την 7η  θέση (από 77 συμμετοχές γυμνασίων) στην ψηφοφορία ακροατών. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός της δράσης ήταν η θεολόγος του σχολείου μας κ. Δ. Ζαμάνη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και την καθηγήτριά τους!

Από τη Διεύθυνση

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ Β΄ΦΑΣΗ ΤΟΥ 36ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Συγχαίρουμε τους παρακάτω μαθητές, που συμμετείχαν στην Β΄ Φάση του 36ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής (ΠΔΠ), και πέτυχαν με την επίδοσή τους να προκριθούν στην επόμενη και τελική φάση του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/4/23 στα εργαστήρια της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  και Μηχανικών ΗΥ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι επιτυχόντες μαθητές είναι:

Λεπέτσος Γεώργιος (Β΄ Γυμνασίου) και

Αραπίδης Νικόλαος - Αιγέας (Α΄Λυκείου)

Η συμμετοχή των μαθητών στο Διαγωνισμό πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εργασιών του ομίλου "Αλγοριθμική - Προγραμματιστική επίλυση προβλημάτων με γλώσσες υψηλού επιπέδου"

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση!

Από τη Διεύθυνση

Διάκριση μαθητών/τριών μας στο 6ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών & Λογικής

Συγχαίρουμε θερμά την ομάδα της Α΄ τάξης, αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, Απόστολο Παλαιολόγο και Άγγελο Παπαδόπουλο, η οποία συμμετείχε στον ημιτελικό και την ομάδα της Γ΄ τάξης, αποτελούμενη από τις/τους Ηλέκτρα Γκάτση, Ευαγγελία Ζέρμα  και Ρωμανό Ορφανάκης, η οποία κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του  6ου Διαγωνισμού  Γρίφων Μαθηματικών & Λογικής των Γυμνασίων τον οποίο διοργάνωσαν τα  Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση».

Συγχαρητήρια και στις εκπαιδευτικούς κυρίες Ασημίνα Αγγελία και Σωτηρία Παπακώστα,  οι οποίες είχαν την πρωτοβουλία και συντόνισαν τις συμμετοχές του σχολείου μας. 

Διάκριση (2ος έπαινος) μαθητή μας σε Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης

Συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή μας Γιώργο Πέτσα της Β' τάξης ο οποίος απέσπασε το δεύτερο έπαινο στον 11ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης  τον οποίο διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια "Παναγία Προυσιώτισσα". 

Συγχαρητήρια και στην εκπαιδευτικό κα Μαγδαλίνα Ντίνου, η οποία είχε την πρωτοβουλία και συντόνισε τις συμμετοχές του σχολείου μας. 

 

Διάκριση (2ο βραβείο) μαθήτριάς μας σε διαγωνισμό διηγήματος

Συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτριά μας Αριάδνη-Βασιλική Σταθοπούλου της Γ' τάξης η οποία απέσπασε το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος "Έχει ο καιρός γυρίσματα...", τον οποίο διοργάνωσε το σχολείο "Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα".

Συγχαρητήρια και στην εκπαιδευτικό κα Παναγιώτα Λάδη, η οποία είχε την πρωτοβουλία και συντόνισε τις συμμετοχές του σχολείου μας. 

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Διάκριση του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών μικρού μήκους "Μνήμες Μ. Ασίας-Πόντου: 1922-2022 - σχ. έτους 2023-2024"
  2. ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ/ΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ" 2024
  3. ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ 36ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  4. ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ/ΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 84ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"
  5. Συμμετοχή και διάκριση μαθητών μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής Enigma
  6. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 84ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΘΑΛΗΣ"
  7. Συμμετοχή του σχολείου μας σε εθελοντική δράση κοινωνικής προσφοράς
  8. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ 2023
  9. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ #YOULEAD
  10. Διάκριση μαθητών του Π.Γ.Ε.Σ.Σ στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών

Σελίδα 1 από 15